Berat Özdemir'den ilk Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un yeni transferi Berat Özdemir: Anadolu'da isyanı başlatan Trabzonspor'a gidiyorum

Berat Özdemir'den ilk Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un yeni transferi Berat Özdemir sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği'ne veda eden Berat "Anadolu'da isyanı başlatan Trabzonspor'a gidiyorum dedi.

İşte Berat Özdemir'in açıklamaları;

Gençlerbirliği altyapısına girdiğimde hayalim önümdeki tel örgüleri aşıp taraftarı olduğum kulübün A takımında forma giymekti. Çok çalıştım, çabaladım ve kırmızı siyah çubukluyu giymek nasip oldu. Rüya gibi maçlar yaşadım. Hayallerini kurduğum yerde, hayallerini kurduğum forma ile mücadelemi verdim ve elimden geleni yaptım, terimin son damlasına kadar formam için savaştım. Profesyonel hayatta ayrılıklar da var. Şairin dediği gibi "Ayrılıklar da sevdaya dahil..." Gençlerbirliği'nin başarısı adına elimden geleni yapmanın gönül rahatlığıyla yuvamdan ayrılıyorum. Gençlerbirliği kültürü bana centilmenliği, temiz futbolu, güzel mücadeleyi öğretti.

Şimdi bunları Türkiye'nin büyük kulüplerindne birinde, mazisiyle, tarihiyle Anadolu'da bir isyanı başlatan Trabzonspor'da sahaya yansıtacağım. Taş Mektep'te bir isyanla kurulan Gençlerbirliği'nden ülkedeki futbol düzenine isyanla şampiyonluklar kazanan Trabzonspor'a gidiyorum. Beni bilen bilir ki Trabzonspor forması üzerimdeyken de yine terimin son damlasına kadar mücadele edecek, bana yakışanı yapacağım. Gençlerbirliği altyapısını gururla temsil edeceğim. Benim yerim burada, yuvamda farklı biliyorum... Ama Gençlerbirliği'nin bendeki yeri de her zaman çok farklı olacak, bunu da Gençlerbirliği camiasının bilmesini istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun...

İmza: Telleri aşan çocuk

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor