Belçika'da kadın polis Trabzonspor kaşkolunu görünce...

Haber61 TV kameramanı Soner Doksanbir, Belçika'da başına gelen bir olayı anlattı. Doksanbir, Belçikalı polisin Trabzonspor kaşkolunu görünce verdiği tepkiyi anlattı

Belçika'da kadın polis Trabzonspor kaşkolunu görünce...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Türkiye'nin yanı sıra dünyanın bir çok noktasında tanındığı bilinirken son olarak Haber61 kameramanının başından geçen olay da bunun kanıtı oldu.

Her seferinde vatandaşların sesi olan Haber61 TV mikrofonları bu kez Fenerbahçe maçı öncesinde Haber61 TV kameramanı Soner Doksanbir'in gururlandıran anısını takipçilerine aktardı. Doksanbir, geçtiğimiz hafta Belçika'dan Trabzon'a dönerken Brüksel Havalimanı'nda Belçikalı kadın bir polisin kendisini durdurarak boynundaki Trabzonspor atkısını işaret ettiğini söyleyerek olayı şöyle aktardı;

 " Pasaporta geçtiğim sırada, Belçikalı bayan bir polis Trabzonspor kaşkolumu gördü ve "Trabzonspor" dedi. "Maç mı var, kiminle" diye sordu sonrasında "Başarılar" dedi. Ben şok yaşadım. Ben Türk sandım sonra yabancı isim yazıyor.  "Sen nereden biliyorsun Trabzonspor'u" dedim. Gerçekten çok gurur verici bir andı" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor