Bekle bizi geliyoruz Avrupa! Trabzonspor Karabükspor maç özeti

Trabzonspor Karabükspor ile karşılaştı. Bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrıldı..

Bekle bizi geliyoruz Avrupa! Trabzonspor Karabükspor maç özeti

Spor Toto Süper Ligin 23. Haftasında Trabzonspor Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma bordo mavililerin 1-0 üstünlüğü ile sona erd


Bugün Medical Park Arena’da saat 20:00’de oynanan mücadelede ilk yarı golsüz sona ererken 54. dakikada Okay'ın golüyle bordo mavililer 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-0 sona erdi. Böylelikle Trabzonspor 2017'deki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 35'e çıkararak maç fazlasıyla 5. sıraya yerleşti. Bordo mavililer gelecek hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak

MAÇ AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Kadrolar
TRABZONSPOR: Onur, Mas, Okay, Medjani, Castillo, Uğur, Onazi, Olcay, Rodallega, Pereira,Yusuf

KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin-Gaman, Ceyhun, Kerim, Traoure,Dany, Latovlevici, Poko, Barış, Seleznov, Tanase

Maç öncesi

İki takım bugüne kadar 20 kez karşı karşıya gelirken 11 kez Trabzonspor 5 kez Karabükspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 Karşılaşma ise Beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor’un evinde oynanan 10 karşılaşmada ise 9 kez Trabzonspor, 1 kez Karabükspor kazandı. İki takım Trabzon’da hiç beraberlik yaşamadı.

Taraflar en son 1 Ekim 2016 tarihinde Süper Lig karşılaşmasında Karabük’te karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi Karabükspor 4-0 kazandı.Trabzonspor son maçında Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken Karabükspor evinde Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti.

EN GOLCÜ OYUNCULAR

Trabzonspor’da en golcü isim 4 golle Yusuf Erdoğan olurken onu 3 golle Uğur Demirok takip etti. Karabükspor’un en golcü oyuncusu 7 golle Abdou Razack Traore olurken onu 4 golle eski Trabzonsporlu Mustapha Yatabare, 3 golle Yevhen Seleznyov takip etti.

FIRAT AYDINUS’UN TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem Fırat Aydınus Trabzonspor’un bugüne kadar 44 maçını yönetti. Bordo mavili takım bu karşılaşmalarda 17 galibiyet 14 beraberlik ve 13 mağlubiyet elde etti. Trabzonsporlu oyuncular 44 maçta Fırat Aydınus’tan 11 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları 9 kırmızı kartla cezalandırıldı. Aydınus Trabzonspor’un evinde oynadığı 21 karşılaşmada düdük çaldı. Trabzonspor bu maçlarda 10 galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Bordo mavili oyuncular bu mücadelelerde 4 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları 5 kırmızı kart gördü.

KARABÜKSPOR MAÇLARI

Fırat Aydınus Karabükspor’un bugüne kadar 14 karşılaşmasında görev yaptı. Karabük temsiilcisi bu maçlarda 7 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Karabüksporlu futbolcular bu karşılaşmalarda 1 kırmızı kat görürken rakip takım oyuncuları da 1 kırmızı kart gördü. Fırat Aydınus Karabükspor’un deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada görev yaptı. Karabükspor bu karşılaşmalarda 1 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederken hiç galibiyet alamaması dikkat çekti. Fırat Aydınus deplasmanda oynanan karşılaşmalarda Karabüksporlu futbolculara 1 kırmızı kart gösterirken rakip takım oyuncularına da 1 kırmızı kart gösterdi. 

İki takım, Süper Lig'de 17 kez karşılaştı: Trabzonspor dokuz maçı kazanırken, Kardemir Karabükspor dört maçtan galip ayrıldı.

Trabzonspor, Karabükspor'la evinde oynadığı sekiz maçın yedisini kazandı.

Trabzonspor, rakibine karşı oynadığı ilk dokuz maçta hiç yenilmemişti, ancak son sekiz maçın ikisini kazanabildi. Bu sekiz maçlık süreçte aynı sonuç üst üste iki defa alınmadı; ki son maçı Karabükspor 4-0 kazanmıştı.

Trabzonspor, ligde altı maçtır kaybetmiyor. Bu, Ocak-Mart 2015 arasındaki sekiz maçlık seriden bu yana bordo mavililerin bir sezon içinde yakaladığı en uzun yenilmezlik serisi, ki o dönem de takımın başında Ersun Yanal bulunuyordu.

Trabzonspor, iç sahada oynadığı son yedi maçın ikisini kazanabildi. Ancak Trabzonspor, yeni stadına geçmesinden bu yana oynadığı iki maçı da kaybetmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor