"Behich'i alabilecek bir takım göremiyorum"

Behich'in bonservis bedeli için dikkat çeken yorum

"Behich'i alabilecek bir takım göremiyorum"

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden biri olan Bursasporlu Aziz Behich için yeşil beyazlı takım 5.5 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Bu gelişmeyi youmlayan Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür "Ben Aziz Behich'e o paraları verecek takım göremiyorum" dedi.

Özgür " Trabzonspor da Fenerbahçe de Galatasaray da sol bek sıkıntısı yaşıyor. Ama bonservisi 5.5 Milyon Euro açıklanan Behich'in kariyer sezonu geçirdiğini kabul etmek lazım. Özellikle Paul Le Guen'in 3-5-2 sisteminde 5'linin kenarında ofansif olarak çok katkı vermeye başladı. Ama bu bonservis bedelinin bir solbeke verilmesini çok zor görüyorum. Ne kadar iyi futbolcu olursa olsun, bu takımların bu transferi ancak takas yoluyla yapabileceğini düşünüyorum. O nedenle şuanda Behich'i alabilecek bir şampiyonluk adayı göremiyorum şuanda" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor