Başkan Zorluoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması "Şehri süslemek için komisyon oluşturduk"

Trabzonspor Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu'ndan Trabzonspor - Konyaspor maçı öncesi açıklama.

Başkan Zorluoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması "Şehri süslemek için komisyon oluşturduk"

Trabzonspor’un Konyaspır’u ağırlayacağı maç öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akyazı’da Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Murat Zorluoğlu Önemli bir maç. Şehir her zamanki gibi cıvıl cıvıl.  Bu maçta çok ümitliyim. Maçı alıp bu işi şampiyonluğa yaklaştıracağımızı düşünüyorum.” Dedi.
Geçen hafta Kıbrıs’ta gerçekleştirilen hamsi festivalini anlatan Zorluoğlu “Kıbrıs’taki hamsi festivali çok önemli. Onun önemini anlayamayan bazıları var tabi Trabzon’da. Kıbrıs meselesi bizim milletimiz için çok büyük bir dava. Kıbrıs ile Trabzon arasında çok önemli ilişkiler var. Orada göç etmiş 30-40 bin kişi var Karadenizli. Bu tür sosyal aktiviteler insanları birbirine yaklaştırır. Bundan sonra da büyüterek devam ettirmek istediğimiz bir etkinlik. Kasımpaşa maçını da oradaki hemşerilerimizle izledik. İyi bir organizasyon oldu arttırarak devam edeceğiz.” Dedi.

Trabzonspor şampiyonluğa giderken şehrin süslenmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Murat Zorluoğlu “Biz çok erken davranmak istemedik. Bu maçla birlikte şampiyonluğu daha çok yaklaşacağız. Bir komisyon oluşturduk. Herkesin hoşuna gidecek birkaç dokunuşumuz olacak. Şehrimizi şampiyonluğa inşallah hazırlayacağız. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor