Başkan Usta'dan kongre ve transfer açıklaması: "Gündemimizde..."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Usta'dan kongre ve transfer açıklaması: "Gündemimizde..."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Trabzon’da 45 yıl önce Trabzon Lisesi Basketbol Takımı adı altında basketbol oynayanların bir araya geldiği etkinliğe katılarak önemli açıklamalarda bulundu.


TRABZON’DA BASKETBOL FUTBOL GİBİ İLERLEYEMEDİ

Usta, basketbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamada “Futbol gibi Trabzon’un basketbolda ilerlediğine maalesef şahit olamadık. Basketbol da Trabzon’un tarihi en büyük başarısı FIBA Euro Challenge Kupası Dörtlü Final organizasyonuydu. Bu finali Trabzon’a almayı kafaya koymuştuk. Basketbola oldukça destek veren ve takımın sponsoru olan biriyim. Hayri Gür Spor Salonunda finali aldığımızda bugüne kadar en büyük başarıya şahit olduk. 10 bin kişinin son saniyede kaybettiği bir kupa vardı. Ve ben dahil her halde 7 bin kişinin gözlerinden yaş akıyordu.” dedi.

İYİ BİR SPONSORLA BASKETBOL KENDİNİ TOPLAR

Basketbolda Sponsor olmadan başarılı olmanın zor olduğunu belirten Başkan Usta, “Sponsorlar olmadıkça başarılı olmak zor. Futbolda olduğu gibi birçok branşın Trabzonspor adı altında güçlü olması lazım. Bunun olabilmesi öyle çok kolay görünmüyor ama iyi bir planlama ile her şeyin yerli yerine oturacağını düşünüyorum. İyi bir sponsorla basketbol kendini toplar. Sponsor olmadan olmaz” ifadelerini kullandı.

BU İŞ BİR TAKIM İŞİ

Başkan Muharrem Usta transfer konusunda yaptığı açıklamada “İkinci devrede bir yapımız oluşmaya başladı. En azından geleceğe güvenli bakacak döneme geldik. Şimdi sağlıklı bir şekilde en az hata yaparak, mümkünse yapmadan bunun üzerine sabırla bu yolculuğa devam etmemiz lazım. Finansal tarafını iyi planlamamız gerekiyor. Sonrasında taraftar gücü gelir. Şu gelecek, şunu almamız lazım gibi söylemlerin dışında bu iş bir takım işi. Oyuncudan ziyade bu kültürün yerleşmesi gerekiyor. Bizim şehrimizde sabır kelimesinin yerleşmesi tahammülü zordur. Ama bizim başkan olduğumuz dönemden itibaren şehir bize fazlasıyla sabretti. Karşılığını da görmeye başladılar. Böyle devam ederse karşılığını da görmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KONGRE GÜNDEMİMİZDE YOK

Başkan Usta kongre yapıp yapmayacakları ile ilgili olarak “Ben böyle bir gündem olduğunu bilmiyorum. Millet kendi kendine uyduruyor, yazıyor oynuyor. Bu da Trabzonspor iyi giderken gereksiz gündemlerin ortaya çıktığını gösteriyor. Benim gündemimde olmadığı gibi böyle bir gündem niye var onu da anlamış değilim.. Net kongre gündemimizde yok.” dedi. (Kuzey Ekspres)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler