Başkan Trabzonspor'un Samet Akaydın teklifini açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un Samet Akaydın teklifini açıkladı

Başkan Trabzonspor'un Samet Akaydın teklifini açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak,  ara transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan Samet Akaydın ile ilgili konuştu.

Trabzonspor'un teklifini doğrulayan Sancak şöyle konuştu;

“Trabzonsporlu taraftarlardan biraz eleştiri geldi bana. Samet’i istediler bizden. Şimdi Samet yerli bir defa. Onu verdiğin zaman yerli stoper yok. Yabancı alman lazım. İyi bir yabancı stoperin bugünkü fiyatı en az 1.5-2 milyon Euro. Samet’e 3 milyon Euro bonservis verdim. Sonra araya girdiler 2 milyona düştüm şampiyonluk primi istedim 500 bin Euro. 2.5 milyon. Aslında 14 ayda alacağın stopere vereceğin para yani. O gözle bakıldığı zaman zarar oluyor. Bize 2 oyuncu önerdiler. Abdülkadir Parmak ile Yusuf Sarı. İyi oyuncular. İşimize de yarardı. Onları verelim üzerine de 750 bin Euro verelim dediler. Bakıyorsun ikisine 1 senede ödeyeceğimiz para 17 milyon. Zaten alacağın 750 bin Euro 11-12 milyon yapıyor. Siirtli’ye sormuşlar. 2 kere 2 kaç eder diye. Alacak mısın satacak mısın demiş. Matematiği biliyoruz yani. olmadı. Futbolcu gitmek istiyordu, ben de gitmesini istiyordum. Ancak kendisine söyledim. Ben seni ucuz, değersiz göndermem. Değerini verirlerse ancak gidebilirsin. Yoksa bir futbolcu gitmek isterse ben gönderirim ama gitmek istiyor diye kalkıp değerinden ucuza verecek oyuncum yok."

Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler