Başkan Ağaoğlu ve Bakasetas'tan olay soru ile ilgili flaş açıklama

Başkan Ahmet ağaoğlu ve Bakasetas'tan imza töreninde olay soru ile ilgili flaş açıklama yaptılar.

Başkan Ağaoğlu ve Bakasetas'tan olay soru ile ilgili flaş açıklama

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas konusunda açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "Bütün futbolcularımız kulübümüzün en önemli değerleridir. Ayırt etmeksizin böyledir. Bunun ötesinde bizim de en değerlilerimizdir. Milliyeti, yaşı ne olursa olsun,ailelerinin bize emanetidir hepsi. Dolayısıyla kendi ailelerimizin önünde tutarız bütün oyuncularımızı. Trabzonspr büyük ve özel bir ailedir. Dolayısıyla bütün oyuncularımızı evlatlarımız gibi görürüz. Kendi ailemize çocuklarımıza gösterdiğimiz özeni fazlasıyla onlara gösteririz. Eminim ki bu sözlerimden herkes bir şeyler çıkarmıştır BİR şeyler anlamıştır. Bunun da bütün camia tarafından böyle değerlendirilemsi en büyük temennimiz en büyük isteğimizdir. , Bakasetas Yunanistanın batı yakasında doğdu. Ben de gemi kapanıylaken radan defalarca geçtim. Ama hiç aklıma gelmemişti, şampiyonluk yarışındayken oradan birini aramızdan göreceğimi. Bunun için çok mutluyuz. Transfer süreci içerisinde sergilediği tutumdan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

İmza töreninde konuşan Anastasios Bakasetas ise şu ifadeleri kullandı;

"Çok heyecanlı olduğum u söylemeliyim. Böyle büyük bir kulüpte oynamak en büyük hayalimdi. Saha dışı ve içinde elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Herkesi gururlandırmak istiyorum. Dünle ilgili bir şeyler de söylemek istiyorum. Burada geldiğim andan itibar sıcak bir karşılama var ve bu insanlara hissettiğim sevginin bir soruyla değişmeyeceğini söylemek istiyorum. Böyle bir şey benim için hiç yaşanmadı bile."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor