Başkan Ağaoğlu'ndan Transfer açıklaması - Okay, Burak,Yusuf, Abdülkadir

Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu'ndan Transfer açıklaması - Okay, Burak,Yusuf, Abdülkadir

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu forma lansmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Ağaooğlu formalarla ilgili olarak, "Türkiye’de çok yeni bir isim. İlk Trabzonspor ile süper lige giriş yaptı. Diğer isimlerin dışında bir tarzı var. İtalyan estetiğinin sahaya yansımış hali. Avrupa’da 3. Sırada. Türkiye’de çok bilinmese de. Biz sponsoru sadece para veren bir kurum olarak algılarız. Aslında sponsor markaya değer katar. Trabzonspor markasına değer katacak Macron, bizde onlara değer katacağız. Markaların güçlenmesi için iş birliği yapacak. Sloganı çok beğendim. Üründeki değil slogandaki yaratıcılığı da öne çıktı. İyi bir ortaklık olduğunu düşünüyorum. İnşallah Mavi forma gibi Trabzonspor lige fırtına gibi bir başlangıç yapar. Siyah formanın ilk tasarımını beğenmedim. Tasarımından yakından ilgilendim. Gücü sembolü olarak algıladım. Siyahtan bordoya geçiş var. Taraftarların ilgi göstereceğini düşünüyorum. Mavi formayı da çok beğendim. Trabzonsporlu olarak hissettiğiniz her şeyi yansıtan bir forma. Süper Ligde hiçbir formada bu derece el emeğinin ve stil yaratıcılığını görmemiz mümkün olmayacak." dedi.

Siyah formanın kendisi yüzünden gec,iktiğini belirten başkan Ağaoğlu, "Benim yüzümden oldu. Siyah forma da bunlarla beraber çıkacaktır. Şimdi Temmuz’un ilk haftasında çıkacak. Geçen seneki fiyatlarda bir artış olmayacak. Hedefi taraftar belirleyecek. Biz sonunda memnuniyetimizi belirteceğiz" şeklinde konuştu.

"DEFANS BÖLGESİNE OYUNCU ALACAĞIZ"

Transfer çalışmaları konsunada açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Defans bölgesine almayı düşündüğümüz biz futbolcular var. Benim aklımın ucundan geçmiyordu Genel Kurul. Oyuncuları erkenden izleyemedik. Onun için hata payımız yok ve ince eleyip sık dokuyoruz. Bugün Türkiye gündemini oluşturan 5 oyuncu vardı. Talisca gitti. Diğerleri Yusuf, Abdülkadir, Okay ve Burak Yılmaz. Bunlarda bizde. Bu şekilde bizim oyuncularımızın Türkiye gündeminde olması beni rahatsız etmiyor. Bu oyuncuların nerede olduğunu biliyorum. 24 Haziran’da sezon açılacak ve gelecekler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor