Başkan Ağaoğlu'ndan sert çıkış: Utanç verici

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın toplantısında konuştu

Başkan Ağaoğlu'ndan sert çıkış: Utanç verici

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu , Sosa ile düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu şunları söyledi;

"Spekülatif haberler gündemde düşmüyor.

Sosa bizim için sadece takımın kaptanı değil. Bizimle beraber bu zor süreçte bu yükü taşıyan, bizle birlikte sorumluluk alan, takımın kulübün çok önemli bir parçası. Son 110 senedir şampiyonluğa koşan bir takım getirmemize rağmen sürekli olarak bir transfer haberleri yapılıyor. Ben 30 senedir bu külüpte yöneticilik yapıyorum. Ben bunların yabancısı değilim. Her şeyin farkındayım. Tamamen takımımızın konsantrasyonunu bozmaya ve hedeften uzaklaştırma yönelik şeyler bunlar.

Başkan Ağaoğlu'ndan sert çıkış: Utanç verici

Kaptanımızla ve diğer oyuncularımızla konuştuğumuzda sürekli önümüzde çok önemli bir süreç var.  Konsantrasyonumuzu bozacak, kafamızı meşgul edecek konulardan uzak duralım istediler. Bunlara rağmen gerek kaptanımızın olsun, gerek Novak ve Pereira osun. Neredeyse takımımızın bir bölümünün transferine ilişin haberler ve takımın konsantrasyonunu bozmaya yönelik haberler üzerine bu toplantıyı yapma kararı aldık. Son bir hafta içinde kaptanımızın değerli eşine yönelin sosyal medyadan kirli ve aşağılık şeyler yapıldı. Bunlar utanç verici. Bunu yapanların kim olduklarını hukuki süreç ile ortaya çıkaracağız. Kaptanımız ve eşi Trabzon’u çok seviyor. Çocukları burada büyüyor. Bu takımın bu noktaya gelmesinde önemli pay sahibi olan kaptanımızın eşine yapılanların hoş olmadığını belirtmek istiyorum. Kaptanımız ve bütün futbolcularımız bu şehirde misafirdir ve onların bütün sorumluluğu bizimdir.  

Bizim bütün oyuncularımız bu şehirle bütünleşmiş oyunculardır. Onların eşleri çocukları anne babaları bizlerin en değerlilerimizdir. Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz süreçte bir takım oyunların olacağını bekliyorduk. Farklı odakların başlattığı operasyonlara bizim taraftarlarımızın katılmaması lazım. Takımımıza destek vermeleri haricinde hiçbir şeye alet olmalarını özellikle rica ediyorum.

Bugün takımımızın gelmiş olduğu nokta eminim ki bazı çevreleri rahatsız etmiştir. Bunlar sporun bünyesinde var. Biz rakiplerimizi düşman olarak görmedik. Rakiplerimize karşı saygılı davranırız. Bu ülkeye gelen her yabancı futbolcu bizim misafirimizdir. Onların aileleri bizim misafirimizdir. Özelikle sosyal medya üzerinde ülkemizde yabancı futbolcuları ve yerli futbolcuların kendilerini ve ailelerini hedef alan yayınları lanetliyorum. Türki Milleti misafirperverdir.

Başkan Ağaoğlu'ndan sert çıkış: Utanç verici

Bu ve benzeri düşüncelerde olan insanlar önümüzdeki 8 hafta ve önümüzdeki yıllara yönelik takımımızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik bu ve buna benzer algıları oluşturmaya çalışanlar kendi sığlıkları içinde boğulacaktır. Trabzonspor dimdik ayaktadır. Hiçbir şekilde algılara boyun eğmeyeceğiz. Kim ne yaparsa yapsın Operasyonlara müsaade etmeyeceğiz.

Jose bizim için sadece bir futbolcu değildir Kariyerini göz önüne aldığımızda Beşiktaş’tan Milan‘a kariyerini herkesin bildiği takdir ettiği karakteri insanlığı profesyonelliği ve dünyanın en iyi sporcusu olabilirsiniz ama iyi bir atlet olmak için başka şeylere ihtiyacınız var. Sosa iyi bir atlet olmuştur. Biz Birlikte yola çıktık. Hedef birlikte ulaşacağız. Önümüzdeki yıllara yönelik bir takım planlarımız var Bunu her zaman konuşuyoruz. Kendisinin bütün konsantrasyonunu şuanda takıma vermek istediği noktada ona destek oluyoruz. Hiçbir sıkıntımız yoktur. Lütfen kendisine yardımcı olalım ve saygı duyalım."

NOVAK'IN DURUMU

Novak’la sürekli görüşüyoruz. Yaptığımız teklifte şunları söyledi. Önümüzde çok önemli haftalar var. Benim geleceğim, kariyerim, alacağım ücret önemli ama 2,5 senedir hizmet ettiğim ve şuanda şampiyonluğu hedefleyen bir takımımın hedefleri daha önemli. Bu oyuncunun bunu söylediği bir yerde hiç yakışık olmuyor. Hem Novak’ın kendisine hem de kız arkadaşına yapılan algılar bu camiaya zarar verir. Bu tür paylaşımlardan kaçının ve yapanlara gerekli tepkili göstermelerini hassasiyetle rica eriyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor