Başkan Ağaoğlu Haber61'e açıkladı - "Hosseini’nin transferi gittikçe zorlaşıyor’’

Başkan Ağaoğlu, yazarımız Turgay Beşyıldız’a “Hosseini’nin transferi gittikçe zorlaşıyor’’ dedi.

Başkan Ağaoğlu Haber61'e açıkladı - "Hosseini’nin transferi gittikçe zorlaşıyor’’

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmaları tüm hızıyla sürerken Bordo mavili yönetim de bir yandan takıma gerekli takviyeleri yapmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

OYUNCU BİZE GELMEK İSTİYOR AMA…

Transfer yapmak için transfer yapılmaz, pişman olmayacağımız transferi yapmalıyız ifadesini kullanan Başkan Ağaoğlu, Slovenya kampını takip eden yazarımız Turgay Beşyıldız’a, İranlı oyuncu için “Kulübü İstiklal milli oyuncusu Hosseini’yi vermemek için adeta konuyu yokuşa sürüyor. Oyuncu bize gelmek istiyor ama kulübü gitmemesi için anladığım kadarıyla her türlü zorluğu çıkarıyor. Hosseini transferi bana göre gittikçe zorlaşıyor. Alternatifini bulduğumuz anda bizde gerekeni yaparız’’ dedi.

Ağaoğlu, daha önce yaptığı açıklamada yüzlerini bile hatırlamadığımız futbolcularımızın borcunu ödemeye çalışırken ve öderken, yabancı transferlerin de aynı hatayı yapmamak için uğraş vereceğiz. Bu kulüp benim değil, bu kulüp Trabzonsporlularındır derken, yarın Slovenya kampına geleceğini, kampta bulunanları ve takımı ziyaret edeceğini, fırsat olursa kampta daha geniş konuşmayı ve kafalardaki sorulara cevap vermeyi düşündüğünü de söyledi. 

Bu arada yarın Slovenya kampına katılacak olan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un kamptaki 3. Hazırlık maçını da izleyecek. 3. hazırlık maçı Avusturya’nın Villach kentinde Spartak Moskova ile TSİ saat: 19:00’da oynanacak. TB
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler