Başkan Ağaoğlu: Burak Yılmaz'ı alacak parayı darphaneler henüz basmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ı istediği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Ağaoğlu: Burak Yılmaz'ı alacak parayı darphaneler henüz basmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golcü Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a gideceği konusunda basında çıkan haberlere "Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı darphaneler henüz basmadı" yanıtını verdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımın Slovenya'da süren kampında basın açıklaması yaptı. Transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıklarına ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın Beşikta, Rodallega'nın ise Erzurumspor'a transfer olacağı iddialarını yanıtladı. 

BURAK EN DEĞERLİ OYUNCULARIMIZDAN BİRİ

Burak Yılmaz konusunda algı yaratılmaya çalıştığını söyleyen Başkan Ağaoğlu, "Burak Yılmaz’ı satın alacak parayı darphaneler basmadı. En değerli futbolcularımızdan birisi. Diğer futbolcuların olduğu gibi. Ödeme ile alakalı resmi olarak ihtarname şekilde. Bu süre içinde ödemeleri yaptık. Oyuncular bizim oyuncularımızdır. Onlara talip olan kulüpler varsa bunun adresi Trabzonspor’dur. Diğer kulüplerin düşündüğü gibi satın alacak parayı darphaneler basmadı." diye yanıtladı

ASLI ASTARI YOK

Hugo Rodallega'nın ise Erzurumspor'a gideceği iddiasını basından öğrendiğini açıklayan Başkan Ağaoğlu, "Rodallega ile ilgili konuyu bende basından öğrendim. Aslı astarı yok. Trabzonspor kulübü UEFA’dan mali kriterlere uygunluk belgesini alıp cezasız şekilde yola devam eden büyük kulüplerden birisi. Rakibimizin aldığı cezaları da malumunuz. Her şeyi paylaşacağız dedik. Yaşadıklarımız ortada. Hiçbir şeyi saklamıyoruz. Kampımız bu oyuncularla başlamıştır. Her oyuncumuz ayrı ayrı bir değerdir. Kulübün önemli varlıklarıdır. Bu oyuncularımızla alakalı ciddi düşünceleri olan varsa bunun adresi Trabzonspor Kulübüdür. Algı yaratarak bir şey elde edeceğini düşünenler yanılırlar." şeklinde mesaj iletti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor