Balıkesir Trabzonspor'u bekliyor

Balıkesirspor Baltok çeyrek final vizesi arıyor.

Balıkesir Trabzonspor'u bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Balıkesirspor Baltok evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. 23 Ocak Çarşamba günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Balıkesirspor Baltok, zorlu maçın hazırlıklarına devam etti. İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Balıkesir temsilcisi, evindeki maçı 1-0 kazanırsa tur atlayacak. 2-1'lik skorda karşılaşma uzarken 2 farklı her Balıkesirspor Baltok galibiyetinde tur atlayan takım kırmızı-beyazlılar olacak. Beraberlik ve Trabzonspor galibiyetlerinde ise çeyrek finale adın yazdıracak ekip bordo-mavililer olacak. Balıkesirspor Baltok-Trabzonspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ceylan görev yapacak. Öte yandan şu ana kadar 6 bin bilet satılırken kale arkası biletlerinin de satışa sunulduğu açıklandı. Deplasman tribünü biletleri ise tükendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler