Bakasetas Yunanistan'da manşet: Tassos bir şeyler deniyor!

Kasımpaşa maçında da fileleri sarsan Bakasetas ülkesi Yunanistan'da manşetlerde.

Bakasetas Yunanistan'da manşet: Tassos bir şeyler deniyor!

Kasımpaşa maçında Trabzonspor'a 3 puanı getiren Bakasetas'ın performansı Yunanistan'da haber oldu. İşte detaylar ve Bakasetas yorumu...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer bu maçta rakibini 1-0 yendi ve haftayı moralli kapattı. Maça attığı golle damga vuran Anastasios Bakasetas, Yunanistan'da da gündem oldu.

Bakasetas'ın performansı haber oldu

Yunanistan'da yayın yapan Sportime, Alanyaspor sonrası kariyerine Trabzonspor'da devam eden Bakasetas'ın performansını okuyucularına duyurdu. 

'Bakasetas harika bir formda'

Söz konusu haberde, "Tassos Bakasetas harika bir formda" denildi ve oyuncunun Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü attığına dikkat çekildi. 

'Maçın kaderini değiştirdi'

Ayrıca, "Tassos Bakasetas, Trabzonspor'da bir şeyler yapmaya devam ediyor. 28 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa maçının kaderini ceza sahası dışından müthiş bir şutla belirledi" denildi.

Bakasetas'ın performansı

Bu arada Anastasios Bakasetas, Trabzonspor ve Yunanistan Milli Takımı'nda son 1 ayda toplam 4 gol ve 6 asist kaydetti. Bakasetas, bordo-mavili takımda 2 gol 2 asist üretti ve 795 dakika sahada kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler