Bakasetas'tan İsmail Köybaşı'ya övgü dolu sözler

Trabzonspor'da İsmail Köybaşı maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Bakasetas takım arkadaşından övgüyle bahsetti.

Bakasetas'tan İsmail Köybaşı'ya övgü dolu sözler

Trabzonspor’un  şampiyonluğunu ilan ettiği Antalyaspor maçı sonrasında İsmail Köybaşı açıklamalarda bulundu.

İsmail konuşmadan önce yanına gelen Bakasetas, İsmail’le ilgili övgü dolu sözlerle bahsederken “ Sizler soruYa geçmeden önce ben şunu söylemek isterim. Takımdaki bütün davranışlarıyla, oynadığı oynamadığı zamanlarda insanlarla iletişimde, takım arkadaşlarına destek olmasıyla inanılmaz bir profesyonel. Herkese yardım ediyor.” Dedi.


İsmail ise şöyle konuştu;

Duygularımız çok yoğun. Bakasetas ve Siopis’in bir parçalarının burada olduğuna inanıyorum. Bunu karakterleriyle çalışmalarıyla gösterdiler. Bakasetas’ın söylediği benim için ekstra değil de benim yapmam gerekenlerdi. Hepimiz bir şey paylaşıyoruz, ailemizden ödün veriyoruz sadece bu anı yaşamak için. Bu anlar çok değerli uzun yıllar unutulmayacak. Takım arkadaşlarımız, hocalarımız mükemmel bir bütünleşme var. Buraya gelmeden önce bunu hissettiğimi arkadaşlarıma söylemiştim. Bazı şeyleri insan hisseder. Emeği geçenlere teşekkürler bu daha başlangıç.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor