Bakasetas'tan Abdülkadir Ömür'e destek

Trabzonspor'da Bakasetas maç sonunda konuştu

Bakasetas'tan Abdülkadir Ömür'e destek

Trabzonspor’un 1-0’lık Kasımpaşa galibiyeti sonrasında golün sahibi Anastasios Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Bakasetas şöyle konuştu;

Galiba bu stadda ve bu rakibe karşı oynamayı seviyorum. Çok mutluyuz galibiyet için. İçi bir takıma karşı mücadele göstermeye çalıştık. Son beraberlik sonrasında bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Kısa süre sonra yeni bir maçımız olacak, dinlenip o maça hazırlanmaya çalışacağız.

Son maçla alakalı olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Takım arkadaşımız Abdülkadir Ömür ile ilgili. Trabzonspor taraftarlarının gözünde Trabzonsporlu futbolcular dünyanın en iyileri. Onlar bizden ne kadar yüksek beklentileri olduğunun farkındayım. Taraftarlardan ricam, zor anlarda biraz daha destek olmaları. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bu uzun yolda bazen tökezleyebilir bazen kötü maçlar çıkarabiliriz. Hepimiz Trabzonspor’un iyiliği için buradayız. Hedefleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Zor onlarda daha çok destek vermelerini rica ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor