Bakasetas'ın menajerinden açıklama! Transfer iddiaları doğru mu?

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'ın menajeri konuştu Sporting Lizbon'a imza attığı iddialarını yanıtladı.

Bakasetas'ın menajerinden açıklama! Transfer iddiaları doğru mu?

Trabzonspor'da forma giyen ve Sporting Lizbon ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Anastasios Bakasetas'ın menajerinden açıklama geldi.

Trabzonspor'da forma giyen ve Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Anastasios Bakasetas'ın durumuyla ilgili menajeri Dimitriadis Xristos açıklamalarda bulundu.

"Düşündüğü şey, şampiyonluğu Trabzon'a getirmek"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Xristos, "Bakasetas, Trabzonspor'un oyuncusu ve şu an düşündüğü tek şey, transfer olduğu ilk gün başkan Ahmet Ağaoğlu'na söz verdiği gibi Trabzon şehrine şampiyonluğu getirmek" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere, bugün Habertürk'te yer alan habere göre Yunan oyuncunun gelecek sezon için Sporting Lizbon ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Anlaşmaya göre Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan Bakasetas, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve Portekiz kulübünden yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

Bu sezonki performansı

Sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve bu sezon Trabzonspor formasıyla 35 maça çıkan Yunan oyuncu, 8 gol ve 8 asist ile oynadı. (Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler