Bakasetas Giresunspor maçındaki penaltı kaçırdığı anları anlattı

Bakasetas Giresunspor maçında penaltı kaçırdığı anları ve sonrasını böyle anlattı.

Şampiyon Trabzonspor’un Yunan oyuncusu Anastasios Bakasetas, Giresunspor maçının son anlarında tekrarlanması ile iki kez kaçırdığı penaltı atışını ve sonrasında hissettiklerini anlattı.

Bordo mavili kulüp şampiyonluk sürecinin kritik anlarını paylaştığı Zafer Yolu serisinin 5. Bölümünü yayınladı.

5. bölümde Bakasetas’ın Giresunspor maçının son anlarında yaşadığı kritik anlara ve soyunma odasında Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın maç sonu konuşmasına yer verildi.

Bakasetas videoda kendisi için çok üzücü bir an olduğunu belirterek, “Gerçekten Trabzonspor’a geldiğimden beri en zor gece olmuştu. O anda hissettiklerim çok garipti. Çünkü boş hissettim. Kızgınlık hissetmedim, üzgün yada benzeri bir duygu hissetmedim. Tamamıyla bomboş hissettim. Aslında bu o an için beni korkutan da bir şey oldu. Normalde karakterim gereği soyunma odasına gidip her şeyi kırıp dökebilirdim yada bir köşeye gidip ağlayabilirdim beklide fakat o an hiçbir şey gelmedi içimden. Dolayısıyla çok ama çok zor bir andı. Çünkü uzun bir süredir gol atmamıştım ve özellikle son dakikalarda da olsa gol atma şansım vardı. Stadyum doluydu ve taraftarlara da bu mutluluğu veremedim. Benim için çok üzücü bir andı” dedi.

Giresunspor maçı sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı soyunma odasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Bir şeye ulaşabilmek için hayat hep fedakarlık ister, özveri ister. Oturduğun yerde hayat sana hiçbir şey sunmaz. Çalışmak, fedakarlık, acı çekmekle olur. Bugün berabere kalabiliriz. İkinci yarıdaki oyun için tebrik ederim. Ama ben her anı doğru oynamak istiyorum. Bir devreyi çöpe atmak istemiyorum. Bir sürü fedakarlık ederek buraya gedik. Sallanmak yok, herkes birbirini çekecek. Lig bittiğinde şampiyon olunduğunda, tarihte Trabzonspor şampiyon yazdığında her oyuncu bundan yararlanacak. Bazen uzaklaşıyorsunuz, ben bunun farkındayım.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor