Bakasetas'a Yunanistan'dan övgü

Bakasetas, Komşu’da basın ve futbolseverlerce, “En iyi Yunan oyuncu” olarak gösterilirken, bordo-mavili forma altında çok daha iyi bir noktaya geldiğine vurgu yapıldı

Bakasetas'a Yunanistan'dan övgü

Trabzonspor'un, "Çilingir" lakaplı maestrosu Bakasetas, bordo-mavili forma ile yükselen performansını milli takımına da yansıttı.

Yunanistan'ın Dünya Kupası elemelerinde Gürcistan'ı 2-0 yendiği maçta 90. dakikada penaltıdan attığı golle galibiyete damga vuran yıldız futbolcuya Yunan basınından övgü yağdı.

28 yaşındaki on numaranın Trabzonspor'a geldikten sonra devam eden gelişimini bir üst seviyeye çıkardığını yazan Yunan basını, "Trabzonspor onu çok değiştirdi, "Çok daha özel, çok daha sorumluluk sahibi" ifadelerini kullandı. Yunan futbolseverler de sosyal medya üzerinden Bakasetas'a övgüler yağdırarak, "O şu an Yunanistan'ın en iyisi", "Türkiye'de de burada da çok seviliyor" ve "O gerçek bir lider" gibi yorumlarda bulundu. Bazı futbolseverler ise Bakasetas'ı izlemek için Trabzonspor'un maçlarını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor