Bakan Turhan Trabzonspor'da

Bakan Cahit Turhan Trabzonspor'u ziyaret etti.

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Haber61 – Spor Servisi – Ulaştırma ve Altyapı bakanı Cahit Turhan Trabzonspor'u ziyaret etti.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde giden Bakan Turhan'a Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Metin Genç ve beraberindekiler, Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve yöneticiler, Teknik Direktör Ünal Karaman, Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci ile bir araya geldi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Bakan Cahit Turhan’a Trabzon’un kültürel mirasını temsilen telkâri ve isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar. Kendisine, uygulamaya koyacağımız projelerimizi ve programlarımızı arz ettik. İmkânları dâhilinde kulübümüze yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Trabzonspor ülkemizin önemli bir değeri. Sadece futbolda değil, sporda da. Birtakım sıkıntılarla dolu süreçten geçiyoruz ama tabi bu üstesinden gelemeyeceğimiz bir süreç değil. Burada çok dikkatli olmamız, çok planlı ve programlı hareket etmemiz lazım. Yapacağımız hatalar ileride bedelini çok ağır ödemek zorunda olduğumuz faturaları karşımıza çıkartabilir. O açıdan son derece dikkatli ve son derece planlı, programlı bir şekilde hayata geçirmek istediğimiz uygulamalarımızı kendilerine arz ettik. Bu tür ziyaretler aynı zamanda moraldir, aynı zamanda güçtür. Buna camia olarak da ihtiyacımız var. Burada varlıklarıyla bizleri onurlandırdılar” dedi.

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Bakan Turhan şunları söyledi: “Trabzonspor’un bugünü ve geleceğiyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık. Trabzonspor ülkemizin köklü kulüplerinden biri. Sesini dünyaya duyurmuş, namını her tarafa yaymış bir spor kulübümüz. Kendisiyle övünüyoruz. Ben de bu toprakların bir evladı olarak Trabzonspor’a gönül desteğimizin yanı sıra her türlü desteği vermeye hazırız. Trabzonsporumuzdan, yönetiminden ve sporcularından hak ettiği yerlere gelmesini, taraftarlarını şampiyonlukla tekrar tanıştırmasını ve o mutluluğu tekrar yaşatmasını bekliyoruz. Bu konuda her türlü desteği vereceğimizi başkanımıza ilettik” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaret sonrasında Bakan Cahit Turhan Ahmet Ağaoğlu ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Bakan Turhan Trabzonspor'da

Bakan Turhan Trabzonspor'da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler