Bakan Albayrak’ın oğlu Akif’in Trabzonspor maçında yaşadığı heyecanı dedesi anlattı: Neredeyse tribünden uçacaktı!

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Bakan Albayrak’ın oğlu Akif’in Trabzonspor maçında yaşadığı heyecanı dedesi anlattı: Neredeyse tribünden uçacaktı!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlarken önemli simalarda tribündeki yerini almak için Akyazı’ya geliyor.

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak maç öncesi Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Özellikle çocukların üzülmesine üzüldüğünü söyleyen Albayrak, torunu Ahmet Akif’in yaşadığı heyecanı anlattı.

Albayrak “Önce şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Hayat devam ediyor. Ardından sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon’a geldi. Burada ilk idealim stattı yapıldı, Şehir hastanesiydi o da yapıldı. Üçüncüsü Kanuni Sultan Süleyman camisiyidi o da başka yerde yapıldı.

Cumhurbaşkanımız Fenerbahçelidir. O, onun kazanmasını ister ama Avrupa kupası için başarılar diledi. Trabzospor 3 kulvarda yarışacak. Biz sessiz ve derinden gideceğiz. 3 kulvarda yürürken bu maçın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu 3 kulvarda yürürken taraftarımızın 90 dakika desteklemesini, alkışlamasını istiyorum. Y. Malatyaspor da fena takım değil. Buradaki ilk maçımız inşallah kazanırız.” İfadelerini kullandı.

Çocukların başlarını öne eğmemeleri için Trabzonspor’un kazanmak zorunda olduğunu belirtip “Canım 2-3-4 gol atalım ister ama 1-0 olsun bizim olsun. Golden sonra torunum Ahmet Akif tribünden uçacaktı tuttum onu. Burada Trabzonspor’u desteklersin gidersin İstanbul’da Ankara’da devlete hizmet edersin. Ben öyle yetiştirdim. Asimile olmadan entegre olmak lazım.

Ayrıca en çok çocuklara üzülürüm. O çocukların boynu bükük çıkınca üzülürüm. Trabzonspor’un dünyanın her yanında taraftarı var onları üzmemek lazım.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler