Aziz Üstel Trabzonspor'dan sanane?

Trabzonspor'un sponsorluk hamlesi bazı kesimlerde hazımsızlık yarattı

Aziz Üstel Trabzonspor'dan sanane?

Trabzonspor'un dünyanın ve özellikle Asya ile Afrika üzerinde büyük bir değere sahip olan Qatar National Bank ile forma sponsorluğu için görüşmelere başlaması İstanbul takımlarının bazı ünlü yorumcuları tarafından hazmedilemedi.

Bu isimlerden biri olan Galatasaraylı Aziz Üstel sosyal medya üzerinden Trabzonspor'un Katar devi bankayla anlaşmasını sözde şaibeli olarak gösterme çabasına girdi. İlk olarak ne olduğu belli olmayan ve ismini "Duyumcu" olarak yazan bir kullancının " Sarayın istemediği ve onay vermediği firma hiçbir kulübe sponsor olamıyor. TS sponsorluğu Berat Albayrak tarafından verildi" şeklindeki yazısını paylaşan Üstel ardından da kendisi " Yeni sponsoru; Katar bankası Trabzon'a hayırlı olsun da sen  yabancı banka olsan önceliğin Tr mu olur, GS, FB, BJK mı olur?Anlayamadım da.." şeklinde ifadeler kullanarak bordo mavililerin hamlesini bir anlamda karalamaya çalıştı.

Üstel'in bu çabası kısa süre içerisinde bordo mavili taraftarlarca farkedildi ve büyük tepki topladı. Taraftarlar Üstel'e "Trabzonspor'un sponsorunu konuşmak size mi kaldı" ve "Bu Trabzonspor hazımsızlığı neden" şeklinde yorumlarla karşılık verdi.


Aziz Üstel kimdir?

Galatasaray mezunu mühendis Sabih Bey ile Robert Kolej mezunu Yeta Hanım'ın oğlu olarak 1946 yılında Ankara'da doğdu. 1970 yılında TRT dizileri çevirmenliği vasıtasıyla televizyonculuk ile tanıştı. Bazı talk show programlarını yapım ve sunumunu üstlenmiş, CNN Türk'de futbol yorumculuğu yapmış, 24'de Patron Katı isimli programı hazırlamış ve sunmuştur. Star'da köşe yazıları devam etmektedir. Şu sıralarda, her salı gecesi TGRT Haber'de, Aziz Üstel ve Gecenin Konukları programıyla talk show programlarına yeniden başlamıştır. Ayrıca Çarşamba günleri Radyospor kanalında Aslan Yuvası isimli programda spor gündemini ve Galatasaray'ı yorumlamaktadır.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor