Aykut Kocaman'dan Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor ile Fenerbahçe süper ligin 2. Haftasında karşı karşıya gelecekler.

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor açıklaması
Süper toto süper lig’in ilk haftasını 3 puanla kapatan Trabzonspor’da moraller in yüksek olduğu gözlenirken rakibi Fenerbahçe’de ise alınan beraberliğin telefi planlşarı yapılıyor.

Karşılaşma öncesi  Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’nın oyuncularına “Trabzonspor’u yenerek hem Göztepe beraberliğini telafi edelim hem de Kadıköy’deki ilk lig maçını kazanıp taraftarın güvenini ve desteğini kazanalım” dediği öğrenildi.

‘TARAFTARIN GÜVENİNİ KAZANALIM’

Kocaman ‘nın oyuncularını “Avrupa Ligi’nde Vardar’la, ardından da ligde Trabzonspor ile çok önemli iki maç oynayacağız. Vardar maçını kazanarak Avrupa Ligi’nde gruplara kalma yolunda avantajı almalıyız. Trabzonspor’u yenerek hem Göztepe beraberliğini telafi edelim hem de Kadıköy’deki ilk lig maçını kazanıp taraftarın güvenini ve desteğini kazanalım. Bunun için kafanızı kaldırın ve geleceğe odaklanın.” Sözleriyle motive ettiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor