Aydın'dan transfer müjdesi

Aydın sağ kanada transfer yapılabileceğini söyledi

Aydın'dan transfer müjdesi
Transfer döneminde adından en çok bahsedilen kişi olan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın A Spor'da açıklamalarda bulundu. 

Bordo mavili takımın son durumu ile ilgili bilgiler veren Aydın şu anda transfer önceliğinin sağ bek olduğunu ayrıca N'doye'nin gönderilmesi durumunda sağ açık da alınabileceğini kaydetti.

Transfer döneinde yapılan işlerin kağıt üzerinde başarılı göründüğünü belirten Aydın " Ancak takım sahaya çıktığında ne kadar başarılı olacağımızı göreceğiz. 11 kişilik scout ekibimiz var ve dünyanın her yerinde maç izliyorlar. İlk olarak veri tabanı oluşturduktan sonra hedef oyuncuları belirledik.. İlk olarak kadroya katabileceğimiz isimler üzerine yoğunlaştık. Burada zorluk yaşadık. Sonrasında alternatifte bulunan liste ile devam ettik. Ancak Castillo ile Onazi en baştan beri A listesindeki oyunculardı. 7 tane yabancı oyuncu ile anlaştık. Devre arası transfer döneminde de Muhammet ile Güray'ı kadroya katmıştık. Şu anda eksik görünen yer sağ kanat. Bir tek Zeki var o bölgede. Önceliğimiz orası olacak. Bu bölge için bir çok aternatif görüşülen oyuncu var.Menajerlere para saçma devrini kapattık ve en önemlisi menajerden ısmarlama transfer yapmıyor her transferi defalarca izledik." ifadelerini kullandı.

N'doye'nin takımdan ayrılması durumunda sağ açık alabileceklerini kaydeden Aydın "Önceliğimiz sağ bek olacak. Tıpkı Ramil gibi genç ve ülkelerinin milli takım formalarını giyen oyuncuların da peşindeyiz. Sağ bek transferi kesin olacak. Sağ bek haricinde genç oyuncular alabiliriz. Böylece transferi kapatırız." dedi.

Türkiye'de son dönemde yaşanan olayların transferi etkilediğini de belirten Aydın "Yaşananlar nedeniyle trnsferler gecikti ve uzun sürdü. Sağ bek için 4 tane alternatifimiz var. Gelecek hafta transferi bitireceğimizi düşünüyorum " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler