Avcı'ya destek Abdulkadir Parmak'a tepki: Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir!

Trabzonspor’da taraftarlar Abdulkadir Parmak’ın kadro dışı bırakılmasında Abdullah Avcı’ya destek verdi.

Avcı'ya destek Abdulkadir Parmak'a tepki: Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir!

Trabzonspor’un, Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında Teknik direktör Abdullah Avcı tarafından oyuna alınmak istenen fakat bunu kabul etmeyen Abdulkadir Parmak kadro dışı bırakılmıştı.

Trabzonsporlu taraftarlar bu konuda Avcı’ya destek oldu.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt yaptığı paylaşımda “Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'nın kararı sonucunda Abdullkadir Parmak süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Yönetim Kurulu da bu kararı aynen uygulamıştır.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değildir. Trabzonspor'un değerler manzumesine aykırı hareket kim olursa olsun bu camianın içerisinde yeri yoktur! Haliyle Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'ya, takım arkadaşlarına ve camiamıza yapılan saygısızlık cezasız bırakılamaz, bırakılmamıştır.

Unutulmamalıdır ki Abdullah Avcı, 17. sıradan aldığı takımı bugün 4. sıraya kadar yükseltmiştir. Küme düşme hattındaki Trabzonspor'a puanlar kazandırarak yarışın içinde tutmuştur. Oyuncularla ve camiamızla olan ilişkisi, takımımıza oynattığı futbol ve oyun karakteri bize Abdullah Avcı'nın doğru kişi olduğu ve başarıyı getireceğini göstermiştir.

Biz; Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Camiamızın da bizler gibi düşündüğüne ve inandığına eminiz. Sabredelim, güvenelim ve takımımızın yanında duralım.

Son olarak... Tek büyük vardır, Trabzonspor'dur. Tek başarı vardır o da Trabzonspor'un başarısıdır. Uğrunda gidilecek tek yol vardır; Trabzonspor'un zirve yoludur!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler