Avcı tercihlerinin sebebini açıkladı! Dorukhan, Hugo ve Bakasetas neden yok?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı tercihlerinin sebebini açıkladı! Dorukhan, Hugo ve Bakasetas neden yok?

Trabzonspor’un deplasmanda Altay ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Futbolcu olarak Alsancak’ın eski halinde oynadım. Çok keyif aldığım bir stattı. Çok güzel bir stat yapılmış. Oyuncu olarak Mustafa hoca ile karşılaşmadım ama bugün onunla karşılaşma çok mutlu ediyor. Türk futbolunda önemli rol oynamış en sevdiğim teknik adamlardan biri. 
Altay puan ortalamasına baktığınızda küme düşme hattının bir adım üstünde ama veriler bunu göstermiyor. Bir çok veride iyi durumdalar. Zaman zaman sonuç aldılar. Bazen alamadılar. Ciddi bir rakiple oynuyoruz. Her maç zor. Görselde hazırlanabildik. Dün ölçümlerimizi yaptık. Toparlanmalara baktık. En önemli maç oynadığın maçtır. Bugün itibariyle Vitor sakatlığı sebebiyle oynamıyor. Bugün son dakikaya kadar bekledik. Dorukhan’ın yerine daha zinde bir Siopis oynayacak. Dorukhan harika bir maç oynadı. Ömür düzeldi bugün opsiyon olarak böyle bir tercih uyguladık. Hamle şanslarımız daha fazla oldu. Yakaladığımız ivmeyi sürdürmek istiyoruz. Umarım güzel bir müsabaka olur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor