Avcı'nın kariyerinde bir ilk olacak

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 15'nci haftasında Trabzonspor'un sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacağı mücadele kariyerinin en uzun galibiyet serisi arasında yer alıyor.

Avcı'nın kariyerinde bir ilk olacak

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren namağlup lider olarak yoluna devam ederken hataya yer vermek istemiyor.

Adana Demirspor'u kendi sahasında misafir edecek Bordo-Mavili ekip, 3 puan için mücadele edecek ve  bunun yanı sıra ilklere de imza atacak.

Süper Lig 'de 26 maçtır yenilmeyen Trabzonspor 15 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti. Adana Demirspor'a sahasında kaybetmemesi halinde serisini 27 maça çıkaracak olan Karadeniz ekibi 1995-96 sezonunun ardından tarihinin en uzun yenilmezlik serisi rekorunu da kırmış olacak. Ardından ise 1983-84 sezonundaki 28 maçlık yenilmezlik serisini hedef koyacak.

Avcı, en uzun seri için sahaya çıkıyor
Trabzonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak, puan kayıpsız geçtiği seriyi de yedi maça çıkarmıştı. Bordo-mavili ekip, 2003-2004 arasından bu yana ilk kez üst üste sekiz galibiyet almak için mücadele edecek olurken, Trabzonspor'un başında görev yaptığı son yedi Süper Lig maçını kazanan Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler