Avcı'dan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: Avrupa'ya transfer olması ve kulübümüze ekonomik olarak katkı sağlaması çok önemli. Ancak kalıp, şampiyonluğu yaşayıp gitmesi de önemli.

Avcı'dan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bugün basın ile bir araya geldi.

Avcı, Uğurcan Çakır için ortaya atılan transfer iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.

Milli kaleci Uğurcan Çakır'ın Avrupa Şampiyonası'nda performansı en yüksek oyunculardan bir tanesi olduğunu vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onun adına belki sevindik ama milli takım adına üzüldük. Bu uluslararası turnuvalarda başka bir deneyim. Biz her türlü hazırlıklıyız. Bir oyuncumuzun altyapıdan çıkıp Avrupa'ya transfer olması ve kulübümüze ekonomik olarak katkı sağlaması çok önemli. Ancak kalıp, şampiyonluğu yaşayıp gitmesi de önemli. Bunun kararını kulübümüz, başkanımız verecek. Uğurcan bugün ne karar verilirse verilsin, işine son derece odaklı. Keyfi de son derece yerinde."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor