Avcı'dan şampiyonluk yorumu: Martta olmadı diye üzülmesinler...

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç öncesinde açıklamalarda bulundu

Avcı'dan şampiyonluk yorumu: Martta olmadı diye üzülmesinler...

Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

İki kulvarda sona doğru gidiyoruz. Yarı final maçı. Rakip ligde hedefine ulaştı kupa konsantrasyonu çok yüksek. Bu kupayı daha önce aldılar bir kez daha almak istiyorlar. Biz de kupaların sayısını arttırmak istiyoruz. Bunu yapabilecek kadro ve organizasyona sahibiz. Son Kayserispor maçının üzerinden yine hazırlandık. Kayserispor bir geçiş takımı. Kenar ortaları var. Biz bunların karşılıklarını nasıl vereceğimizi çalıştık. Topa sahip olmaya çalıştık. Sabırlı bir şekilde oynayacağız. İki ayaklı bir maç. Topa sahip olduğumuzda pasın şiddetini de arttırmamız lazım. Takım konsantrasyonumuz iyi. Yüksek enerjiyle çıkacağız. Taraftarımız da yine geldi onlara teşekkür ediyoruz. 

33 maçta oyun olarak çok sallanmadık beraberlikler olabilir. Martta şampiyon olamadık diye üzülmesinler. Nisan ayının sonuna doğru gidiyoruz. En ufak kaygımız yok. Karadeniz her zaman dalgalı bir deniz. Bu şehrin duygusunu biliyorum. Sabır kelimesini çok kullandım ama sonunda çok güzel günler yaşayacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor