Avcı'dan maç öncesi Bakasetas açıklaması!

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı'dan maç öncesi Bakasetas açıklaması!

Trabzonspor’un Göztepe ile karşılaşacağı maçın öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Avcı şöyle konuştu;

Sezon başından beri eksikliler bizi çok etkilemedi. Biz de bu durumları son haftalarda yaşıyoruz. Organizasyonun varsa, geçen haftada Hamsik yoktu, oyun planı aynı şekilde devam etti. Bakasetas’ın geldiğinden beri yukarı giden bir çizgisi var. Çok önemli kilit bir oyuncu. Sporcu sağlığı da çok önemli. Dünkü antrenmanda bir ağrı hissetti.  MR’ı aslında temiz. Kontroller sonucunda biraz hassasiyeti vardı. Milli maç serüveni de vardı yorgunluklar fazla bindi. Bu riski bugün almadık. Bir maç oynayıp uzun vadede kaybetmektense böyle düşündük.

 Cornelius baba oldu onu tebrik ediyoruz. Herşey sağlıklı gidiyor bugün bizimle. Oyun güzel ama hayatta bazı değerle var, aile, çocuk ve sağlık gibi. Ahjmet Suat Özyacızı bir operafsyon geçirdi ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

Ligin 10. Haftasını oynayacağız. Fenerbahçe ve Göztepe ile peş peşe oynuyoruz. Birbirine yakın formasyonlar. Geçen haftadan tekrarlarımız var. Aynı konu başlıkları var. Geçişleri var, fazla kenar ortaları var. Kendi sahasında baskı deneyen bir takım. Bunları çalıştık. Sabrın ve aklın oyun planının içinde olduğu lidere yakışır bir oyun ve skor alırsak zorlu bir virajı daha döneceğiz.

Futbolun her zaman hücum ve savunmayı da yapmanız gerekiyor. Hedefimiz hücum ama savunma güvenliği de önemli. Trabzonspor dominant oynayacak, sabırlı oynayacak. 5’li savunmaya karşı sayısal nasıl fazla oluruz gibi bir çok şeye çalıştık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler