Avcı'dan bir isme özel teşekkür

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda konuştu

Avcı'dan bir isme özel teşekkür

Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 2-0 yendiği maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Yorulmadan çalışmadan olmuyor. Geçen hafta davet ettim ve taraftarlar bugün tribünü doldurdu onlara teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Savunmayı hücumu beraber yapacağız, horonu birlikte oynayacağız.

Ligin kalitesi yüksek, rakibin arkasına en fazla kilit pas atan akan oyunda en fazla şut atan takımına karşı oynadık. Oyunun başında özellikle kazandığımızda çok kaybettik. Tony’nin golü gelmesi oyunu dengeledi. Savunmayı iyi yapmadan ayakta kalma şansın yok. Bazen kalecimiz devreye girdi. Ciddi bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Sakatlıklar yaşıyoruz herkesin yaşadığı gibi. Cornelius’un alnı açıldı. Koita’yı 10-15 dakika planlarken 60 dakika sahada kaldı. Hiçbir şey kazanmadık bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bıkmadan çalışarak fedakarlık yaparak bunun karşılığını almaya devam ederiz. Rekorlar kırılıyormuş buna bakmıyorum. Her hafta kazanmaya bakıyoruz. İyi bir galibiyet aldık rakibe de başarılar diliyorum.

Bu şehir ülke futboluna çok önemli işler yaptı. Geçen yıldan itibaren çok iyi organize olduk. Başkanımıza yönetimimize ve özellikle Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum bizlere sağladıkları imkanlardan dolayı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler