Aurelio: "Trabzonspor'da çok yetenekli oyuncular var"

Eski Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Aurelio açıklamalarda bulundu.

Aurelio: "Trabzonspor'da çok yetenekli oyuncular var"

Brezilya asıllı Türk eski milli futbolcu ve Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, TÜFAD'ın düzenlediği 2'nci FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı'na katıldı.

Açıklamalarda bulunan Mehmet Aurelio, ''TÜFAD çok güzel organizasyon yaptı. Bütün hocalar buraya geliyor, çok mutluyuz'' dedi.

Medipol Başakşehir'in iyi takım kurduğunu ifade eden Aurelio, ''Büyük ihtimalle böyle devam ederlerse şampiyonluk yaşayacaklar'' diye konuştu.

''TRABZONSPOR'DA ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR''

Aurelio, Trabzonspor'da çok yetenekli oyuncular olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: ''Gerçekten çok iyi oynuyorlar. Bence kısa zamanda yurt dışına da gidebilirler. Gerçekten Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı çok yetenekli oyuncular.''

''MİLLİ TAKIMA BOL ŞANS DİLİYORUM''

A Milli Futbol Takımı'nın şu anda çok iyi gitmediğini ifade eden Mehmet Aurelio, ''Teknik direktörlüğünü Lucescu yapıyor. İnşallah toparlanacaklardır. Bol şanslar diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor