ASKF Başkanı Cahit Erdem: Özkan Sümer'in istifası...

Cahit Erdem Haber61'e açıklamalarda bulundu

ASKF Başkanı Cahit Erdem: Özkan Sümer'in istifası...

Haber61 Spor Servisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon şube başkanı ve Trabzonspor yönetcisi Cahit Erdem, ASKF'nin bayramlaşma töreninde Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Erdem her bayram ASKF'de güzel bir ortam yaşandığını söyleyerek "Sporun taban birlikleri olarak biraradayız. Trabzon'da birlikte birşeyler yapabilmek ço zor. Ama burada bu birlikteliği spor camiası gösteriyor. İnanıyorumki bu birliktelik ilerleyen dönemde Trabzon sporuna da katkı sağlayacaktır.
Trabzonspor'da hedeflerimizde bir şaşma yok. Biz zaten kurumsal yapıyı üst seviyeye çıkarılması ve önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa oynayacak bir takımın temellerinin atılması için projeler geliştiriliyor. Altyapıya daha çok önem verilecektir. İstifalar tek taraflı  düşüncelerle olmuştur. Özkan hocamız görevinden ayrılmıştır kendi isteğiyle. Şuan yine aramızda. Yine altyapıdaki maçları izliyor. İnsanların düşünceleri farklı olabilir. Biz yine Trabzonspor içn mücadelemizi veriyoruz. Herkes taşın altına elini koyacak. Biz iyi niyetli olarak bakıyoruz. Fikir ayrılığı olabilir ama yol ayrılığı yok." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor