Asım Örem'den önemli açıklamalar!

Asım Örem, cardozo'nun Çin Kulübüne satılacağı yönündeki haberleri değerlendirerek “Cardozo sakatlığından dolayı antrenman çıkmadı. Çin piyasayı açıklamalarda sallıyor. Cardozo’nun sportif olarak kariyeri ortada. Böyle bir oyuncuya teklif gelmesi doğal. B

Asım Örem'den önemli açıklamalar!

Asım Örem, cardozo'nun Çin Kulübüne satılacağı yönündeki haberleri değerlendirerek “Cardozo sakatlığından dolayı antrenman çıkmadı. Çin piyasayı açıklamalarda sallıyor. Cardozo’nun sportif olarak kariyeri ortada. Böyle bir oyuncuya teklif gelmesi doğal. Bizim planlarımız içinde böyle bir şey yok. Şuanda bize gelen teklif de yok” dedi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Takımın durumu hakkında açıklamalarda bulunan Asım Örem, “Hava biraz daha sakatlarla ilgili sahada olumlu bir hava var. İyileşenler var. Topla mücadele konusunda da güzel şeyler gördük. Bu durum Kayserispor maçına yansıyacaktır. Bu sakatlıklarda ilgili ekonomik olarak düzenlemeler yapılı sıkı da takip ediliyor. Bu aydan itibaren düzenli bir şekilde ödemeler yapılacak. Ben buna bağlamıyorum. Sakatlıklar şaha şartları zemin ide ilave ettiğimizde çeşitli sıkıntılar oluyor. Ama bunları atlatacağız” dedi.

Taraftara mesaj veren Örem, “Taraftar takımı sürekli olarak desteklemesi lazım. Futbolcularda isteği uyandırmaya çalışıyoruz. Taraftarın gelip sahada takımını desteklemesini istiyoruz” dedi.

HABER: TUNCAY LAKOT

KAMERA: TOLGA ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor