Arena'da işler tersine döndü

Trabzonspor ilk maçlarda fırtına gibi estiği Arena'da kötü sonuçlar almaya başladı

Arena'da işler tersine döndü
Kayserispor'a sahasında 3-2 mağlup olan Trabzonspor, yeni stadı Medical Park Arena'da ilk maçlarda aldığı başarılı sonuçları aradı.

Bordo-mavililer, 18 Aralık'ta açılışı gerçekleştirilen Medical Park Arena'daki ilk maçta Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti. Ardından Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Galatasaray'ı da 2-0 yenme başarısı gösterdi.

Trabzonspor, Medical Park Arena'da ilk 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puan çıkararak yeni stadında taraftarının da desteğiyle ligde Avrupa yolunda önemli puanlar elde etti. Bordo-mavililer, 4 maçta 360 dakika boyunca kalesinde rakiplerine gol şansı dahi vermedi.

Ligin ikinci bölümünde 14 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 30 puan toplayan Trabzonspor, dış sahada daha başarılı bir performans ortaya koydu. Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında deplasmanda 7 maçta 19 puan toplarken, sahasındaki 7 maçta 11 puanda kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor