Andreas Cornelius'tan inanılmaz performans

Cornelius Hatayspor karşısında takımın bulduğu iki gole direkt katkı yaptı.

Andreas Cornelius'tan inanılmaz performans

Spor Toto Süper Lig'i 17. haftasında Trabzonspor, Hatayspor ile karşı karşıya geldi. 

Akyazı Stadında oynanan karşılaşmayı Bordo mavililer Djaniny ve Cornelius'un golleriyle 2-0 kazanırken Danimarkalı oyuncu Andreas Cornelius gösterdiği performansla dikkat çekti.

Karşılaşmada fileleri havalandıran ilk isim Djaniny olurken 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 24. dakikada savunma arkasına hareketlendiği pozisyonda dar açıdan şık bir vuruş yaparak, bordo-mavilileri 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Djaniny'nin golünde asisti Andreas Cornelius yaptı. Danimarkalı'nın şık pasını gole çeviren Djaniny, tecrübeli futbolcunun asist hanesine artıda bulundu. Andreas Cornelius bu sezon ilk kez asist yaptı.

Mücadelede 38. dakşkada Trabzonspor'u rahatlatan gol Andreas Cornelius'tan geldi. Denswil'in ortasında şık bir vuruşla farkı 2'ye yükselten Danimarkalı oyuncu takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

4 ŞUTUNUN 4'Ü DE GOL OLDU 

Andreas Cornelius bu golüyle birlikte inanılması güç bir performansa imza attı. Tecrübeli santrafor Süper Lig'de kaleyi bulan son 4 şutunda da rakip fileleri havalandırmış oldu.

SÜPER LİG'DE 7'NCİ GOLÜ 

Hatayspor karşısında 1 gol ve 1 asistle oynayan Andreas Cornelius, Süper Lig'de bu sezon 7'nci kez gol sevinci yaşadı.

Tecrübeli oyuncu, son olarak Antalyaspor deplasmanında rakip fileleri havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler