Aman Basel'e dikkat!

Trabzonspor'un rakibi Basel oldukça formda

Aman Basel'e dikkat!

Trabzonspor, 5 yıl sonra gruplara kaldığı UEFA Avrupa Ligi’nde yarın akşam İsviçre ekibi Basel ile kozlarını paylaşacak. C Grubu’nun ilk maçında İspanyol temsilcisi Getafe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor, taraftarı önünde Basel’i yenerek 3 puanla tanışmak istiyor. Ancak Fırtına’yı oldukça dişli bir rakip bekliyor... Tarihinde 33 kupası bulunan Mavi-Kırmızılılar, şu anda devam eden İsviçre Süper Ligi’nde ilk 9 haftada 22 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu.

İlk maçta 5 attılar!

Rus ekibi Krasnodar’ı 5-0 gibi farklı bir sonuçla geçerek Avrupa Ligi’ne de iyi başlayan Basel, oynadığı son 8 resmi maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Müthiş bir seri yakalayan İsviçre temsilcisi, söz konusu maçlarda ise rakip kaleye adeta gol oldu yağdı. 8 maçta tam 25 gol kaydeden Mavi-Kırmızılılar, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. Yani Basel, Trabzon’a oldukça formda gelecek.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler