Almanlar duyurdu! Sörloth'u gözden çıkarttılar

Leipzig, Sörloth'u gözden çıkarttı.

Almanlar duyurdu! Sörloth'u gözden çıkarttılar

Leipzig'in Mainz ile oynayacağı maçın kadrosunda Sörloth'a yer verilmedi.

ALMAN BASINI DUYURDU 

Alman basını, Norveçli yıldızın artık tamamen gözden çıkarıldığını ve Leipzig yönetiminin takım arayışlarına hız verdiğini belirtti. Fenerbahçe'nin en önemli hedefi olan Sörloth için daha önce yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifi geri çevrilmişti.

TALEPLERİ KABUL GÖRMEDİ 

Alman kulübü 15 milyon euro isterken, şu ana kadar bu rakama yaklaşabilen bir takım olmadı. Leipzig'in Avrupa'nın çok önemli bir kısmında transferin biteceği 31 Ağustos'a kadar Sörloth'a müşteri bulamazsa kiralama tekliflerini mecburen kabul edeceği belirtiliyor.

KARİYERİ 

Alexander Sörloth; futbola doğduğu ülke olan Norveç'te başladı. RBK, Rosenborg, Bodo/Glimt, Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent, Trabzonspor ve RB Leipzig gibi kulüplerde forma giydi. 25 yaşındaki Norveçli golcünün RB Leipzig ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

TÜRKİYE'DE GOL KRALLIĞI YAŞADI 

Alexander Sörloth; 2019-2020 sezonunda Trabzonspor'da forma giydi. Norveçli futbolcu bordo-mavili formayla 34 resmi maçta süre aldı. 25 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 24 gol attı. Sörloth aynı dönemde takım arkadaşlarını 9 kez golle buluşturdu. Norveçli futbolcu Süper Lig'de gol krallığı yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor