Almanlar çıldırdı! Sörloth'u Trabzon'a gönderin

Trabzonspor'da 49 maçta 33 gol atan ve 11 de asist yaparak inanılmaz bir istatistiğe imza atan Sörloth, 20 milyon euro'ya gittiği Leipzig'de ise 8 karşılaşmada '0' çekince taraftarı çıldırttı.

Almanlar çıldırdı! Sörloth'u Trabzon'a gönderin

Trabzonspor'da 49 maçta 33 gol atan ve 11 de asist yaparak inanılmaz bir istatistiğe imza atan Sörloth, 20 milyon euro'ya gittiği Leipzig'de ise 8 karşılaşmada '0' çekince taraftarı çıldırttı. Teknik direktör Nagelsmann'ın eleştirdiği 24 yaşındaki forvet için Almanya'da TV programlarında ''Kariyeri boyunca Trabzonspor dışında bir takımda başarılı olamamış bir oyuncuya bu bonservis bedelini ödemek çılgınlıktı'' yorumları yapıldı. Leipzig taraftarları da "Yıllık 5 milyon euro alan Sörloth, Türkiye'ye…" kampanyası başlattı. 1.94 boyundaki santrforun devre arasında bordo-mavili takıma gönderilmesini yerine gol atabilen bir forvet alınmasını istedi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor