Ali Sürmen: “Yeni bir yol haritasına ihtiyaç var”

Ali Sürmen Haber61’e konuştu.

Ali Sürmen: “Yeni bir yol haritasına ihtiyaç var”
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Sürmen şu ifadelere yer verdi;

“Geçmişte de sıkıntılar yaşanmıştı. Bu seferki faklı bir boyutla geldi. Tüm mal varlığı ve haklarla ilgili yetki istenmesiydi. Değişik geldi camiaya. Değişik gelince tepki oldu. Başkan bunu düzeltti. Bunu mutlaka yönetimin değerlendirmesi lazım. İstişare etmeden bazı şeylerin düzenlenmesinin neden olacağı sorunları başkanın görmesi lazım.

Şuanda tüzük konusunda çalışmaya başlamadık ama yılbaşından itibaren çalışmalara başlayacağız. O dönemde yönetim yine engel çıkarırsa bunu da paylaşırız.

Trabzonspor’un son yıllardaki süreci aklıselim camiayı ürkütüyor. Eleştiri yapılmalı ancak aşağılayıcı ve hakaret içeren cümleler kurulmamalı. Yönetimin acilen bir takım çalışmalar yapması lazım. Uyarıyorum. Benim ertelediğim büyük ihtimalle yılbaşından hemen sonra eski başkanlar ve yöneticilerle buluşup istişare etmeyi düşünüyorum. Hep beraber düşünüp taraftarımızla beraber yeni yol haritasını çizmeye ihtiyacımız var.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor