Ali Sürmen: Trabzonspor geçmişi nasıl düzeltecekti? Şimdi değerlendirilmeliydi

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen bordo mavili ekibin CAS’tan aldığı ret cavabını değerlendirdi.

Ali Sürmen: Trabzonspor geçmişi nasıl düzeltecekti? Şimdi değerlendirilmeliydi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Avrupa Kupalarına katılmama yönünde aldığı cezaya itiraz için CAS’a başvurmuştu. Bugün ret cevabı alan camiada adeta şok yaşandı.

Trabzoınspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, alınan cezanın geçmişten kaynaklandığını ve yapılan değerlendirmede bugünün dikkate alınması gerektiğini ama yapılmadığını belirtti.

Sürmen “Geçmişe dayalı bir takım UEFA’ya yapılan anlaşmaya uymamasının getirdiği sonuçlar. İtirazlarımızın haklı olduğunu düşünüyorum. O dönem 5 milyon harcanacak denmiş 55 harcanmış. Geçmişe doğru nasıl düzelteceğiz? Ama şimdi alt yapıdan yetişen oyuncular, başarılar, değerlendirilmeliydi ama yapılmadı. İsviçre Federal mahkemesine gidilecek.

Bu ara o kadar çok anlamadığımız kararlar var ki düşmenin kalkması gibi. Üzüldüğümüz nokta şampiyonluğun gitmesi değil Cemil Usta sezonu olması. Bu sezon bunların yaşanması bizi üzüyor. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor