Ali Sürmen: Trabzonluların Güneş’i tartışmaya açması en büyük hatadır

Trabzonspor Divan Kurulu başkanı Ali Sürmen Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Ali Sürmen: Trabzonluların Güneş’i tartışmaya açması en büyük hatadır

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 4. Haftasında Galatasaray ile karşılaşıyor.

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen “Bu sene yönetim parolasını şampiyonluk olarak çizdi. Bizim maç seçme şansımız yok. Bütün maçlar galip gelinmesi gereken maçlardır. Rakip önemli değil iyi oynayıp maçı almamız lazım” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş hakkında da açıklamalar yapan Sürmen “Şenol Güneşi tarif etmeye gerek yok. Trabzonspor takımının kalecisi, kaptanı, milli takımın hocası ve bu ülkeye dünya 3. Lüğü gertirmiş bir hoca. Neyi tartışacak bu millet? Elinizdeki malzeme önemli, bu kadro daha önce Hollanda’yı Norveç’i yenip şimdi sıkıntı yaşıyorsa bunu araştırmak lazım. Türk futbolu bu gidişle milli takım kurmakta zorlanır. Bugün milli takım oyuncularımızın yüzde 90’ı Avrupa’da yetişen oyuncular.

Burada taraftarın önünde milliyetçilik ruhuyla yetişen ve o ruhla saldıran futbolcuya ihtiyaç var.

Her ne kadar yabancı sayısı konusunda takımlar yüksek rakam istiyorsa da Türk futbolu yönetenlerin milli takımı da düşünmelidir.

Şenol güneşi tartışmaya Trabzonluların açması en büyük hatadır Bu başkasının kayığına binmektir. Trabzonspor, şampiyonluğa oynuyor. Bugün Şenol Güneş’e saldırı yapan futbolcumuza, hocamıza saldırırlar.

Ahmet Nur Çebi’nin Abdullah avcıyı gündeme getirmesi yanlıştır. Trabzonspor’u yönetiminin bu tarz saldırılara karşı reflekslerini iyi geliştirmesi lazım.

Bizim şuandaki futbolcularımız bize göre en değerlidir.

Biz bunları algı operasyonlarına karşı koruyamazsak yarın farklı felaketlerle karşılaşırız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor