Ali sürmen: “hem Trabzonspor’a hem Cumhurbaşkanına haksızlık olur”

Ali Sürmen Haber61’e konuştu.

Ali sürmen: “hem Trabzonspor’a hem Cumhurbaşkanına haksızlık olur”

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Başkan Muharrem Usta’nın Şenol Güneş Stadyumunda yaptığı açıklamaları Haber61’e değerlendirdi.


TRABZON SOKAKLARINA ÇIKSIN

Sürmen yaptığı açıklamada “Sayın başkanın açıklamış olduğu ekonomik rakamlar bir Türk doktorunun uzmanlık alanında olan rakamlar değildir. Bu rakamların iktisat yönünden bilgi sahibi bir uzman tarafından incelenmesi halinde daha doğru sonuçlara ulaşılacaktır. Elbette ki yönetimin kendisi savunacağı rakamlar veya söylemleri olabilir. Ama biz buğuna kadar söylemiş olduğumuz sözlerin arkasında durduk. Bu nedenle de bugün Trabzon sokaklarında alnımız ak geziyoruz. Sayın Başkan da eğer söylediği sözlerin toplumdaki yankısını öğrenmek istiyorsa, Trabzon sokaklarına çıksın, biraz gezsin toplum doğru veya yanlışı ona anlatır” dedi.

HEM TRABZONSPOR’A HEM CUMHURBAŞKANINA HAKSIZLIK OLUR

Sürmen, Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başkan adaylığı için görüşüleceği iddiaları ile ilgili olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız bir siyasi gezi yapıyor. Bu siyasi gezide Sayın Cumhurbaşkanı’na gidip ondan Türk Futbolunun kurtulması için yeni futbol yasasının ve buna bağlı düzenlemelerin yapılması istenebilir. Türk Futbolu içerisinde Trabzonspor’da vardır. Dolayısıyla Trabzonspor’da bundan yararlanır. Diğer taraftan mevcut yönetim veya gelecek yönetim Cumhurbaşkanına gidip ellerindeki bir projeyi geliştirmek, kaynak yaratmak için ve tıkandıkları yerleri çözmek için Cumhurbaşkanına gidebilir. Ama Cumhurbaşkanına “ben aday bulamıyorum. Bana bir başkan adayı söyleyin” yada “bana para verin” diye gidilmez. Bu Trabzonspor camiasına da haksızlıktır. Sayın Cumhurbaşkanına da haksızlık olur. Kaldı ki Trabzonspor’un taraftarı olan bir Bakanımız var, Sayın Berat Albayrak. Zaten doğru yönetimler oluştuğu zaman Sayın Berat Albayrak’ın bir taraftar gibi Trabzonspor’la ilgileneceğini herkes biliyor. Bize düşen bu dönem yapılacak seçimde güve veren, camianın genelini kucaklayan bir yönetim seçebilmektir.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler