Ali Sürmen Haber61'e konuştu: "Maçlar oynanmadan kazanılmıyor"

Ali Sürmen maç öncesi haber61'e açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen Haber61'e konuştu: "Maçlar oynanmadan kazanılmıyor"

Trabzonspor Divan Başkanlığına yapılan seçim sonucunda yeniden seçilen Ali Sürmen Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulunarak şampiyonluk için “maçlar oynanmadan kazanılmıyor” dedi.

Sürmen şunları söyledi;

“Benim 3. Dönemin. İki dönemi çift adaylı geçirmiştik. Bu dönem başka aday çıkmadı. Bu güven yönünden çok önemlidir Mevcut başkanın devamını istemesi. Bu duyguyu bize yaşattılar. Camiaya teşekkür ederim. Ben yeniden divan başkanıyım. Benim için bundan sonra tartışmak değil şampiyonluğa hedeflenmiş Trabzonspor’a destek olmak camiayı futbolcuların ve teknik ekibin etrafından bütünleşmeye çağırmaktan başka söylemim olamaz. Futbol enteresan bir oyun. Gol atmadan maç alınmıyor. Takımımız oynayacağı rakibe bakmadan galibiyetin şart olduğunu düşünerek maça çıkacaktır. Hocamız ona göre motive etmiştir. Sayın Başkanda bunu defalarca söylüyor. İddialıyız, gidiyoruz, takımımızın oyun şekli ne bakıldığında gidiyoruz ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. 1-0 olsun bizim olsun. Galibiyet herkesi coşturur. Sonuç odaklıyız. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor