Ali Sürmen'den flaş forma ve adaylık açıklaması!

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Divan Genel Kurulu2nda konuştu.

Ali Sürmen'den flaş forma ve adaylık açıklaması!

Trabzonspor Divan Genel Kurulu Yapıldı. Sınırlı sayıda üyenin katıldığı genel kurulda basın mensupları da yer almadı.

Trabzonspor sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan toplantıda konuşan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yenişden aday olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Sürmen, adaylık kararını Ocak ayına doğru açıklayacağını belirtti.

Sürmen ayrıca Trabzonspor forması konusunda da açıklama yaparak, foırmaların renklerinin tüzükte belli olduğunu belirtti.

İşte Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in açıklamalarından satır başları;

Geçen yıl transfer politikası yeterince bize mutlu etmemiştir. Bu sezon transferlerin yabancı ağırlıklı olması, her daim öze dönüş isteyenleri üzerken, futbolcunun yerlisi yabancı olmaz diyenleri ise umutlandırmıştır. Biz divan kurulu olarak öncelikli olarak Trabzon’da ya da ülkemizde yetilen oyuncuların oynamasını savunmaktayız. Bundan yabancı oyuncuya karşı olduğumuz anlamı çıkarılmamalı, dengeler korunmalıdır. Yabancı futbolcu da yerli futbolcu da profesyoneldir. Futbolcuların takımda kalp kalmaması ekonomiye bağlıdır. Ancak gelen futbolcu size pazarlıkla gelir yetiştirdiğiniz futbolcu ise size hem itibar hem de para kazandırır. Fakat futbolcu yetiştirme projesi uzun ve sabır isteyen bir projedir. Bunun için taraftar sabırlı olmalıdır. Taraftar sabır göstermediğinde yönetimi bunalttığında yönetimler futbolcu geliştirmeyi rafa kaldırıp acele başarı için hazır futbolcuya yönelebilmektedir.
Genç oyuncuları ve onları savunan yöneticileri hakaret eden aşağılayan taraftarların kulüp menfaatlerine uymadığını söylemek istiyorum. 
Trabzonspor’da istişare vazgeçilmezdir. Yönetimin bu sezon da istişare kanallarını en iyi şekilde kullanmasını beklemekteyiz.
2019 yılında çok güzel anılarımız kadar çok büyük üzüntülerimiz de oldu. Alınan başarılı sonuçlarla bu sefer tamam dediğimiz şampiyonluk elimizden alındı. Camiamızı sevmeyenler büyük bir yıkım ve kaos bekliyordu. Taraftarımızın oyuna gelmeden gösterdiği tavır ile süreçten çıkmıştır. Kulübümüz yeni sezona istenmeyen sonuçlarla girmesine rağmen beklenti büyüktür.
Günümüzün en büyük sorunu sosyal medya saldırganlığıdır. Yönetime yapılan hakaretler, aşağılamalar istemeseniz de kulübünüzü sevmeyenlere karalamak için gerçek dışı delil verebilmektedir. Bu nedenle Trabzonspor taraftarı sosyal medyada yazdıklarının sonuçlarını iyi düşünmelidir. Eleştiri her zaman olacaktır. Ancak dikkatli davranılmalıdır.
Trabzonspor’un için en büyük tehlikelerden biri de siyasi bakış açısıyla olayları değerlendirmektedir. Teknik kadro ve futbolcuların geliş gidişlerinde siyasi bakış açısı aramak doğru değildir. Trabzonspor olarak siyasi iktidardaki veya devlet yönetimindekilerle geçmişte de katkı almaya çalıştık zaman zaman aldık da. 13 bin 166 üyesi milyonlarca taraftarı olan Trabzonspor taraftarlarının birçok parti üyesi mensubu olduğu ortadır. Birçok siyasi partide uğraşan kişileri birleştiren Trabzonspor sevgisidir. Trabzonspor sevgisiyle siyasi görüşünüzü karıştırmayınız.
Divan kurulu olarak Trabzonspor camiasının ferasetinin bazı kişilerinin gelecek beklentilerinin önüne geçeceğini düşünüyoruz. Biz Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün spor camiasına önerileri doğrultusunda yolumuza devam etmekteyiz. Gerisi Bize her yer Trabzon.
Trabzonspor’un şampiyonluğu kovaladığı pandeminin olduğu günlerde divan seçimine 1 yıl olmasına rağmen dedikodular yaymaya çalışanlar oldu. Bu zamansız çıkışların tek olumlu yanı şu oldu; demek ki bu kurulun seçimini 1 yıl önceden konuşturacak kadar önemli konuma getirmişiz. Bu makamlarda kimse sonsuza kadar kalamaz. Hizmetleriyle iyi anılır ya da anılmaz.  Yeni dönemde aday olup olmamak konusunda yapacağımız istişare sonucunda karar vereceğim. Kanaatimi yılbaşından önce paylaşacağım. Ancak şunu bilin ki aday olursam bu son kez olacaktır.

Kulüplerin formalarında değişiklikler olacaktır.  Bizim tüzüğümüzün dördüncü maddesi renklerimizi koyu bordo ve açık mavi olarak tarif eder. Bu ndenle zeminde bordo ve mavi var ise bu renkler değiştirilmeden tüzükteki maddeye uygun, taraftarların istediği şekilde kulübü bugünlere kadar getirenlerin anısı ve isteğiyle yönetime bu tavsiyeyi aktarıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor