Ali Koç'a bir yanıt daha: Davamızdan vazgeçmeyiz, başka yolu yok

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un 'dostluk eli' mesajına Trabzonspor'dan yanıt geldi.

Ali Koç'a bir yanıt daha: Davamızdan vazgeçmeyiz, başka yolu yok

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç'un "Trabzonspor'a elimi uzatacağım" açıklamasına, “Uzanan dostluk elini belki sıkarız ama bizi mutlu etmek istiyorlarsa kupayı teslim edecekler, bunun başka bir yolu da yoktur. Biz davamızdan vazgeçmeyiz” yanıtını verdi. 

MUTLU ETMEK İSTİYORLARSA KUPAYI TESLİM EDECEKLER

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç'un "Trabzonspor'a elimi uzatacağım" açıklaması üzerine, “Bu işleri kavgaya dönüştürmeden hak arama mücadelemizi sürdürmemiz lazım. Haklıyken asla haksız duruma düşmememiz lazım. Trabzonspor bu konuda bir hak arayışındadır. Teslim edilmeyen bir kupası vardır. Yeni seçilen Fenerbahçe yönetimini bu tarz dostane yaklaşımı da bizi mutlu eder ama konuyu çözümlemez. Biz belki uzatılan eli sıkarız ama kupa talebimizden, 2011 davamızdan asla vazgeçmeyiz. Bir laf vardır. Borçluyu susturmanın en iyi yolu borcu ödemektir. Bizi bu konuda mutlu etmek istiyorlarsa kupayı teslim edecekler, bunun başka bir yolu da yoktur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor