Akyazı'ya Erdoğan'dan özel ilgi

Akyazı'yla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakından ilgilendiği belirtildi.

Akyazı'ya Erdoğan'dan özel ilgi
Trabzonspor'un geleceği olarak görülen Akyazı Stadı'yla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli bilgi aldığı öğrenildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temelinin atılmasından itibaren yakından takip ettiği Akyazı Stadyumu'nun yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'a gelen ve yaptığı incelemeler sonrası stadyumda çalışan işçi sayısının bayram sonrası iki katına çıkarılacağının müjdesini veren Toki Başkanı Ergün Turan'ın, stadın yapım aşamasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sürekli olarak ayrıntılı bilgiler verdiği ortaya çıktı.

Bizzat takip ediyor
Türkiye'de ilk kez Akyazı Stadı'nda denenen çelik konstrüksiyonun yanı sıra hibrit çim zemine de sahip olacak stadyumun geçtiğimiz günlerde, "Akıllı stat" standartlarına da uygun hale getirilmesi için gerekli anlaşmalar yapılmıştı. Akyazı Stadı'nın açılışına bizzat katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stadın yapım aşamasını bizzat takip ettiğini de belirten TOKİ Başkanı Ergün, "Çok modern bir stadyumu, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden bir tanesine kazandıracağımız için çok heyecanlıyız" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor