Akyazı Stadı'nın sponsoru merakla bekleniyor

Trabzonspor'da 18 Aralık'ta açılacak olan Akyazı Stadı'nın sponsorunun kim olacağı merak ediliyor

Akyazı Stadı'nın sponsoru merakla bekleniyor
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın sponsorunun kim olacağı konusunda isim vermesede umutlandıran bir açıklamada bulundu.

İyi bir anlaşmanın olacağının müjdesini veren Usta , 18 Aralık'ta resmi olarak açılacak olan Akyazı Stadı için taraftarların memnun olacağı bir anlaşmanın eşiğinde olduklarını kaydetti.

Bordo-Mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, yalnızca Trabzonspor için değil, Türk futbolu için de emsal teşkil eden sponsorluk anlaşmalarına imza attıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: “QNB göğüs sponsorluğu, Turkcell ile 61Cell projesi yapılan anlaşmalardan bazılarıydı. Yeni stadyumumuzun isim hakkıyla ilgili de taraftarlarımızı memnun edecek bir anlaşmanın eşiğinde bulunuyoruz.” Karadeniz ekibinin yüksek ihtimalle Türkcell ile anlaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler