Akyazı Stadı'nda yeni gelişmeler!

Açılış tarihi netleşiyor, gelecek günlerde de lansman var.

Akyazı Stadı'nda yeni gelişmeler!
Trabzonspor'da camianın ve taraftarların merakla açılışını beklediği Akyazı Stadı'nın Ekim ayı sonuna doğru açılacağı açıklandı.

Bordo mavili kulüpte yetkililer 7. haftada oynanacak olan Akhisar maçının yeni stadda olacağını söylemişti. Daha sonraları ise bu tarihin 1 hafta veya 15 gün ileriye sarkacağı dile getirilmiş ve bu durum stadın yetişmeyeceği konusunda huzursuzluk yaratmıştı.

Tüm şehrin ve bordo mavili taraftarların odak noktası olan Akyazı Stadı'nda yoğun bir çalışma temposunun olduğu öğrenildi. Yaşanan gecikmenin müteahhit firmada yaşanan sorunlardan kaynaklandığı ancak TOKİ ile yapılan çalışmalar sonucunda işlerin oldukça hızlandığı kaydedildi. Öte yandan yetkililer açılışın Ekim ayının sonunda gerçekleşeceğini bildirdi.

Ayrıca gelecek günlerde stadın teknik altyapısı ile ilgili olarak Trabzonspor'un sponsoru olan Turkcell'in bir lansman yapıp detayları aktaracağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor