Akyazı'da şov vakti

Trabzonspor Beşiktaş maçında Medical Park Stadı’nda bu akşam müthiş bir atmosfer olacak. Derbi biletlerini çıktığı gibi bitiren 40 bin taraftar, tribünlerde yapılacak koreografiyle görsel şölen sunacak.

Akyazı'da şov vakti

Akyazı’da bugün Trabzonspor Beşiktaş maçıyla tarihi günlerden biri yaşanacak...

Günlerdir Medical Park Stadı’nda koreografi hazırlığı yapan taraftar grupları, saat 20.30’da başlayacak derbi öncesi izleyenlere görsel bir şölen sunacak. Farklı tribünlerde pankartlar, kartonlar ve dev bayraklarla adeta gövde gösterisi yapılacak. Derbinin biletlerini çıktığı gibi yaklaşık 10 dakika içinde tamamen bitiren Trabzonsporlular, şampiyonluk yolunda takımlarının en büyük itici gücü olacaklar.

Maça gidemeyecekler için şehrin farklı noktalarında dev ekranların kurulacağı öğrenilirken, sadece İstanbul değil Avrupa’dan da yüzlerce taraftar Trabzon’a akın ediyor. Uçaklar full çekerken, otellerde yüzde yüz doluluk oranına ulaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler